U bent hier

Workshop "Netwerken en LinkedIn"

17-09-19
09:00 tot 12:30
Locatie: 
Care2Care, Noordkade 64C, 2741EZ Waddinxveen

In een tijd waarin mensen steeds meer behoefte hebben aan online informatie en uitwisseling worden social media steeds belangrijker. LinkedIn is de standaard geworden voor professionals, zowel voor zelfstandigen, medewerker in loondienst en werkzoekenden.

 

Zichtbaar zijn = Gezien worden

 

De workshop LinkedIn en netwerken start met een introductie in social media: Wat zijn social media precies? Waarom zou je online netwerken, welke sociale netwerken zijn er en in welke mate zijn zij verschillend? Vervolgens leggen we de focus op LinkedIn als sociaal netwerk. We leggen je in deze workshop uit hoe je LinkedIn kunt inzetten voor jezelf, hoe je jezelf onder de aandacht kunt brengen bij een breed publiek en hoe je werkt aan het opbouwen van een waardevol netwerk.

Naast dat je enorm veel zin zult krijgen om serieus met LinkedIn aan de slag te gaan, krijg je helder antwoord op onder meer de volgende vragen:

  • Hoe maak je een goed profiel en waar moet je rekening mee houden bij het aanmaken van een profiel?
  • Wat zijn de do’s en don’ts van LinkedIn?
  • Hoe kun je gericht zoeken binnen LinkedIn en hoe kun je LinkedIn inzetten om met voor jou interessante mensen, groepen of organisaties in contact te komen, jezelf onder de aandacht te brengen en hoe kun je LinkedIn inzetten bij bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan of het verspreiden en ophalen van handige informatie?

Heb je nog geen LinkedIn profiel, dan helpen we je voorafgaand aan de workshop bij het aanmaken van je eigen LinkedIn profiel en het leggen van de basis, zodat je tijdens en na de training aan de slag kunt.

Voorafgaand aan de workshop wordt op basis van informatie van deelnemers een inschatting gemaakt van vaardigheden, wensen en instapniveau. Op basis van deze informatie wordt de workshop zo ingericht dat deze zo goed mogelijk aansluit bij behoefte en niveau van deelnemers.

 

Voor wie?

Iedereen die zich heeft aangemeld voor het project Sterk in je werk.
Deelname aan de workshop is gratis.

 

Doe je mee?

Meld je dan aan door een email te sturen naar sterkinjewerk@care2care.nl o.v.v “Workshop LinkedIn”. Heb je nog geen LinkedIn profiel, geef dat dan aan in je bericht, zodat we je voorafgaand aan de workshop alvast op weg kunnen helpen met het leggen van een basis. Heb je specifieke vragen die je graag beantwoord wilt hebben tijdens de workshop, dan kun je ook die aangeven in je bericht.

 

Wil je meer informatie over Sterk in je werk? Klik dan hier

Informatie

Thema: 
Duurzame inzetbaarheid en Mobiliteit
Telefoonnummer contactpersoon: 
(0182) 35 60 35
E-mail contactpersoon: