U bent hier

Medewerker pre-analyse m/v (locatie Rotterdam) 32 uur per week (13.00u - 21.00u)

dinsdag, februari 4, 2020 - 17:21

32 uur per week ( 13.00u - 21.00u )

Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.400 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.
We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden 'samen', 'hartelijk' en 'toonaangevend'. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.

Wat ga je doen?
In deze functie zorg je samen met je collega's voor het sorteren en de controle van alle binnenkomende patiëntenmaterialen (waaronder bloed en urine). Het materiaal dient correct te worden aangemeld in het computersysteem en te worden voorzien van juiste en volledige identificatie door middel van barcodelabels. Daarnaast moet het geïdentificeerde materiaal per werkplek gesorteerd worden en worden de uitbestede onderzoeken door deze medewerkers verzonden.

Jouw profiel
Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Wij zoeken een zéér accurate en computervaardige medewerker die het een uitdaging vindt om in teamverband de dagelijkse productie tijdig af te hebben. Je dient voor een functie op deze productieafdeling, waar het werktempo hoog ligt, stressbestendig te zijn en flexibel qua werkuren. Kennis van medische terminologie of een achtergrond als analist of doktersassistente is een pré.

Wij bieden jou
Wij bieden een leuke functie in een innoverende organisatie binnen een prettige werkomgeving. Star-shl kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Het salaris is conform CAO-ziekenhuizen en bevindt zich in FWG 30 van de CAO Ziekenhuizen, minimaal € 1788,- en maximaal € 2661,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Dian van Dis, afdelingshoofd pre-analyse, uitsluitend via e-mail d.vandis@star-shl.nl. Op https://werkenbij.star-shl.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Reageer door hieronder te solliciteren.

Detailed information

Datum van inzending: 
4 februari 2020
Vacature status: 
Open
Soort vacature: 
Vacature
Werkervaring: 
Junior
Categorie: 
Administratief/secretarieel
Opleidingsniveau: 
MBO Niveau 3 - 4
Referentienummer: 
132
BIG Registratie: 
Nee
Werkvelden: 
Eerstelijnszorg
Type aanstelling: 
Baan
Reageren voor: 
4 april 2020
Uur per week: 
32-36
Locatie: 
Hoofdlocatie Vlambloem
Organisatie:
Stichting Star-SHL
Postcode:
3068 JE
Plaats:
Rotterdam