U bent hier

Care2Care

Care2Care is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk opgericht voor en door zorg- en welzijnsorganisaties.
We zijn er voor alle organisaties in ons werkgebied ongeacht de omvang of signatuur. Door samen te werken is er veel voordeel te behalen voor de sector in zijn geheel.
...

Locaties

Care2Care - bezoekadres
Noordkade 64-C
2741EZ Waddinxveen
Nederland

Informatie voor werknemers

Werken bij Care2Care betekent werken aan voldoende en gekwalificeerde medewerkers in Zorg en Welzijn voor nu en in de toekomst. Care2Care richt zich op het creëren van een optimale arbeidsmarkt voor de sectoren Zorg en Welzijn, in zowel kwantitatieve als kwalitatieve zin. Het gaat hierbij uitdrukkelijk om een sectorbrede aanpak, waarbij wel ruimte bestaat om activiteiten te ontplooien voor één of meerdere sectoren. Wanneer er vacatures ontstaan bij Care2Care worden deze gepubliceerd op www.care2care.nl

(0182) 356030
marja@care2care.nl
www.care2care.nl

Informatie voor studenten

Stage en afstudeeropdrachten
Care2Care stelt graag een werkplek ter beschikking aan studenten van HBO en Universiteit voor stage of een afstudeerproject. In overleg wordt een stage- of onderzoeksopdracht geformuleerd, die voldoet aan de wensen van de student, aan de eisen van de opleiding en die aansluit bij de activiteiten van Care2Care.
Care2Care biedt een prettige werkomgeving en goede faciliteiten voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De studenten ontvangen geen stagevergoeding.

Marja van Schoneveld
(0182) 356030
marja@care2care.nl
www.care2care.nl

Informatie

Telefoon: 
(0182) 356030
Fax: 
(0182) 356039
Werkvelden: 
Overige werkvelden