U bent hier

Cedrah

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de klant om zo lang mogelijk zelfstandig te...

Locaties

Woonzorgcentrum Beth San
Wilde Veenen 1
2751 EE Moerkapelle
Nederland
Woonzorgcentrum d'Amandelhof
Fluiterlaan 52
2903 RL Capelle aan den Ijssel
Nederland

Informatie voor werknemers

Werken in de ouderenzorg vraagt om meer dan een zorggerichten en dienstverlenende houding. Je moet immers ook oog hebben voor ouderen en gevoel hebben voor hun specifieke levensfase.
Heb jij het hart om ouderen te verzorgen en wil met enthousiasme de handen uit de mouwen steken? Denk dan eens aan werken in één van de woonzorgcentra van Cedrah!

Werken in een vertrouwde omgeving
Werken kan in de zorg kan op heel wat plaatsen. Bij de Cedrah-woonzorgcentra proef je een sfeer die je kent van thuis. Niet alleen bij bewoners maar ook bij collega's herken je veel van je eigen principes en werkhouding.
Daarnaast besteedt Cedrah veel aandacht aan kwaliteit van je werk en de ontwikkeling daarin. Betrokkenheid bij onze bewoners en respectvolle bejegening staan hoog in ons vaandel.

Hartelijke sfeer en meer
Naast een hartelijke sfeer biedt Cedrah als werkgever natuurlijk meer. Wat zoal?

  • Werken in professionele en hechte teams;
  • Volop kansen om jezelf via opleidingen of (interne) trainingen verder te ontplooien;
  • Ondersteuning van deskundige collega's op diverse specialistische disciplines;
  • Een gevarieerd takenpakket;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
010 - 2075858
info@cedrah.nl
http://werkenbij.cedrah.nl/

Informatie voor studenten

Cedrah is ook de juiste plaats voor een geschikte, leerzame en uitdagende stageplaats. Cedrah biedt drie stagevormen: een beroepsvormende stage, een beroepsoriënterde stage en een maatschappelijke stage. We zijn ook erkend leerbedrijf voor administratieve en secretariele stages, als je daarover informatie wilt, neem dan contact met ons op.

Beroepsvormende stage
Cedrah is elk jaar op zoek naar (jonge) mensen die graag in de zorg aan de slag willen en de geleerde kennis willen combineren in de praktijk. We hebben binnen onze woonzorgcentra het hele jaar door stagiaires. Je ontvangt naast goede begeleiding ook een stagevergoeding.
Dus ben je op zoek naar een stageplek? Je kunt contact opnemen de praktijkopleider van de betreffende locatie.

Beroepsoriënterende stage
Cedrah biedt ook een beroepsoriënterende (snuffel) stage aan. Wil jij kijken of het werken in de ouderenzorg iets voor jou is? Neem dan contact op met de praktijkopleider van de gewenste locatie.

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage en wil je aan je stage een goed gevoel overhouden? Loop je maatschappelijke stage bij Cedrah!
Het zijn de kleine dingen die het doen. Je kunt met een eenvoudige activiteit ouderen een fijne middag bezorgen! Hoe? Door gezellig met een oudere een spelletje te doen. Door voor te lezen bij iemand die niet goed meer kan zien. Door met een oudere foto’s te kijken en ze laten vertellen hoe het vroeger allemaal ging. Maar misschien vind je dit niet zo bij je passen en ben je liever met je handen bezig. Dan is het volgende misschien iets wat bij jou past: Maaltijden ronddelen Koffie, thee schenken/delen Keuken werkzaamheden uitvoeren Boodschappen doen
Heb je zelf een ander idee? Maak het bespreekbaar! Heb je al zin gekregen? Kijk voor een overzicht van contactpersonen, locaties en praktijkopleiders op de website

http://werkenbij.cedrah.nl/

Informatie voor vrijwilligers

Maakt u mensen graag blij en vindt u het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn? Bent u een geboren organisatior, of juist heel goed in het verzorgen en begeleiden van mensen? Wij nodigen u van harte uit om vrijwilliger te worden in één van de woonzorgcentra van Cedrah!

Vrijwilligerswerk bij Cedrah
De cliënten van Cedrah worden met liefde en aandacht omringd. De sfeer is huiselijk en familie en bekenden zijn van harte welkom. Samen met de medewerkers geven de vrijwilligers ondersteuning in het dagelijks leven van de cliënt. Een praatje, een kopje koffie, een glimlach... Aandacht en liefde zijn net zo belangrijk als de zorg zelf. De inzet van vrijwilligers is voor Cedrah onmisbaar. Zowel jongeren als ouderen zijn van harte welkom om vrijwilliger bij Cedrah te worden. Het is nuttig en dankbaar werk en geeft veel voldoening. De coördinator vrijwilligerswerk bekijkt samen met u op welke wijze uw kwaliteiten en mogelijkheden bij Cedrah het beste ingezet kunnen worden.

Wat kunt u doen?
Werken als vrijwilliger in de zorg is leuk, afwisselend en leerzaam; bovendien krijgt u er ontzettend veel waardering voor terug! De werkzaamheden zijn heel divers. U kunt denken aan het doen van boodschappen, ondersteunen bij activiteiten op de woongroep of heerlijk buiten wandelen met een cliënt. Op verschillende locaties zijn er mogelijkheden om te ondersteunen bij de persoonlijke verzorging van cliënten. Ook het ophalen van oud papier of het bieden van administratieve ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn er nog meer mogelijke werkzaamheden! In overleg met de coördinator vrijwilligerswerk kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden u wilt verrichten en wanneer u dat wilt.

Wat verwachten wij van u?
Omdat Cedrah zorg en diensten verleent vanuit een reformatorische levensovertuiging, vinden wij het belangrijk dat u de identiteit van Cedrah deelt. Daarnaast is het voor zowel medewerkers als vrijwilligers van belang dat zij de cliënt stimuleren en ondersteunen om zelfstandig te blijven, zodat de cliënt de regie behoudt. Afspraken over uw werkzaamheden worden vastgelegd in een overeenkomst. Wij gaat er vanuit dat u deze afspraken nakomt.

Meer weten?
Wij hebben op iedere locatie met grote regelmaat enthousiaste vrijwilligers nodig. Heeft u interesse in een uitdagende vrijwiligersfunctie in een van onze woonzorgcentra? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van de coördinatoren vrijwilligerswerk. Een overzicht vindt u op onze website

http://werkenbij.cedrah.nl/

Informatie

Telefoon: 
010 - 2075858
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen