Huize Winterdijk

Huize Winterdijk is een woonzorgcentrum dat huisvesting en zorg combineert en gaat uit van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Er werken ruim 120 enthousiaste medewerkers.

 

Onze identiteit bepaalt de Richting die we met elkaar op willen. We willen R...

Locaties

Huize Winterdijk
Winterdijk 8
2801 SJ Gouda
Nederland

Informatie voor werknemers

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.
Het betreft functies met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ligt uw/jouw hart in de zorg? En wil je je graag inzetten voor ouderen? Misschien hebben we een passende vacature voor je. Kijk snel bij onze vacatures of bel ons even!

(0182) 680000
hr@huizewinterdijk.nl
www.huizewinterdijk.nl

Informatie voor studenten

Opleiding in de zorg?

Wil je graag van waarde zijn voor kwetsbare ouderen en ben je geïnteresseerd in de zorg? Huize Winterdijk biedt de mogelijkheid om werken en leren te combineren bij opleidingen zoals Verzorgende  IG, verpleegkundige, SAW en SPH opleiding.

 

Stage in de zorg?

Wij bieden elk jaar verschillende stageplaatsen aan, zowel op MBO- als HBO – niveau.

 

Wat bieden wij?

Tijdens je opleiding / stage heb je een werkbegeleider op de afdeling die je begeleidt en coacht.Deze begeleiding is afgestemd op je persoonlijke ontwikkeling. Met je werkbegeleider heb je regelmatig gesprekken over de voortgang van je opdrachten, hoe je het werk ervaart en waar je hulp bij nodig hebt.                                                                                                                                                                         Daarnaast heb je ook regelmatig gesprekken met  de praktijkopleider. Zij coacht en begeleidt jou naast je werkbegeleider. Verder onderhoudt zij de contacten met school.
Wij bieden  jou een stage-overeenkomst of leer-arbeidsovereenkomst aan voor de duur van de stage of opleidingsperiode waarin uitstekende arbeidsvoorwaarden  zijn opgenomen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Wij leiden vakmensen op!

Huize Winterdijk is een door de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je als leerling/stagiair een goede en veilige werkplek/stageplek krijgt die aansluit bij jouw opleiding. Een plek waar een ervaren collega jou niet alleen begeleidt bij het uitvoeren van opdrachten, maar ook in het leerproces en bij je persoonlijke ontwikkeling

 

Interesse in een opleiding?

Heb je interesse gekregen? Stuur je brief voorzien van motivatie en CV naar: hr@huizewinterdijk.nl

 

Meer informatie?

Wil je liever eerst  nog wat informatie? Neem dan contact op met:
Wilma Boele-van Eck, Verpleegkundig praktijkopleider, via 0182-680000 of w.boele@huizewinterdijk.nl          

Wilma Boele-van Eck
(0182) 680000
w.boele@huizewinterdijk.nl
www.huizewinterdijk.nl

Informatie voor vrijwilligers

Heeft u tijd over en doet u graag wat voor uw naasten? Bent u goed in het begeleiden en verzorgen van mensen of kunt u goed organiseren, plannen of heeft u andere kwaliteiten? Dan nodigen wij u graag uit om vrijwilliger te worden in Huize Winterdijk.

Huize Winterdijk is een woonzorginstelling  in Gouda en gaat uit van de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Van de vrijwilligers verwachten wij daarom dat ze lid zijn van één de reformatorische kerken en dat ze de identiteit en grondslag van de instelling onderschrijven.

In Huize Winterdijk heerst een goede en warme sfeer. In deze werkomgeving lever je als vrijwilliger een aanvulling op de zorg die beroepskrachten, familie en mantelzorgers verlenen.

Werken als vrijwilliger in Huize Winterdijk in een fijne werkomgeving is leuk, afwisselend, leerzaam en bovendien krijgt u er heel veel waardering voor terug.

Om vrijwilligerswerk te kunnen doen is uw leeftijd niet van belang, uw inzet wel. Het belangrijkste is dat we op u kunnen rekenen, of u nu een paar uur per week komt of een dagdeel per maand.

Vrijwilligers zijn geen betaalde krachten. Wel krijgt u van ons een vrijwilligersovereenkomst met daarin de wederzijdse rechten en plichten. Zo heeft u onder meer recht op:

  • reiskosten vergoeding
  • goede persoonlijke begeleiding
  • scholing en training
  • vrijwilligersinformatiebijeenkomsten
  • jaarlijks een cadeaubon
  • aandacht voor de dag van de vrijwilliger

 

Wij hebben nog steeds enthousiaste vrijwilligers nodig. Heeft u interesse  in een vrijwilligersfunctie in Huize Winterdijk, kijk dan onder soorten vrijwilligerswerk.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de vrijwilligers coördinator: Ellen Rozendaal e.rozendaal@huizewinterdijk.nl, telefoon (0182) 68000

(0182) 68000
e.rozendaal@huizewinterdijk.nl
www.huizewinterdijk.nl

Informatie

Telefoon: 
(0182) 680000
Werkvelden: 
Verpleeg- en verzorgingshuizen