U bent hier

Marente

Marente heeft een belangrijke rol in de zorg en ondersteuning aan ouderen en kwetsbaren in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden. Zij ondersteunt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en leven. Daarnaast helpt Marente te revalideren of herstellen na een...

Locaties

Berkhout
Berkhoutlaan 15
2161 EL Lisse
Nederland
Bernardus
Hoofdstraat 82
2171 AV Sassenheim
Nederland
Bolero
Ravellaan 42-46
2215 LZ Voorhout
Nederland
De Wilbert
Overrijn 7
2223 ER Katwijk
Nederland
Gerto
Rijnsburgerweg 4
2215 RA Voorhout
Nederland
Hofwijck
Hazenboslaan 38
2341 SC Oegstgeest
Nederland
Hospice De Mare
Hazenboslaan 38
2341 SC Oegstgeest
Nederland
Huis op de waard
Nieuwe Rijn 115
2312JP Leiden
Nederland
Jeroen
Jeroenspark 1
2201 KS Noordwijk
Nederland
Marente hoofdkantoor
Rijnsburgerweg 2
2215RA Voorhout
Nederland
Mariënhaven
Mgr. Aengenentlaan 3
2361 GB Warmond
Nederland
Oud Bijdorp
Veurseweg 3
2251 AA Voorschoten
Nederland
Park Overbosch
Sportlaan 3
2215 NB Voorhout
Nederland
Revalidatie Marente
Mgr. Aengenentlaan 1
2361 GB Warmond
Nederland
Rustenborch
Apollolaan 384
2341 AV Oegstgeest
Nederland
Thuiszorg Hillegom
Abellalaan 1
2182 TX Hillegom
Nederland
Thuiszorg Katwijk
Overrijn 7
2223 ER Katwijk
Nederland
Thuiszorg Leiden
Nieuwe Rijn 115
2312 JP Leiden
Nederland
Thuiszorg Lisse
Berkhoutlaan 19
2161 EL Lisse
Nederland
Thuiszorg Noordwijk
Raadhuisstraat 6
2201 MA Noordwijk
Nederland
Thuiszorg Noordwijkerhout
Via Antiqua 19
2211 HW Noordwijkerhout
Nederland
Thuiszorg Oegstgeest
Van Wijckerslootplein 1
2341 BB Oegstgeest
Nederland
Thuiszorg Rijnsburg
Burg. Koomansplein 1
2231 DA Rijnsburg
Nederland
Thuiszorg Sassenheim
Hoofdstraat 82
2171 AV Sassenheim
Nederland
Thuiszorg Voorhout
Ravellaan 42
2215 LZ Voorhout
Nederland
Thuiszorg Voorschoten
Prof. v.d. Waalslaan 25
2251 GH Voorschoten
Nederland
Thuiszorg Warmond
Mgr. Aengenentlaan 3
2361 GB Warmond
Nederland
Van Wijckerslooth
Van Wijckersloothplein 1
2341 BB Oegstgeest
Nederland

Informatie voor werknemers

Bij Marente doen we alles hoogstpersoonlijk. Met volle aandacht voor de cliënt bieden onze medewerkers persoonlijke, deskundige en betrokken zorg. Ze leren cliënten echt kennen en weten wat zij belangrijk vinden. Nemen de tijd voor het vieren van hun verjaardag, of verplaatsen het bed zodat de cliënt van de zon kan genieten. Kleine dingen die zorgen dat cliënten zich thuis voelen.

 

Hoogstpersoonlijk

Marente biedt kwalitatief hoogwaardige zorg en diensten aan 20.000 cliënten in de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Oegstgeest en Voorschoten. Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliënten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals. Eigen regie is daarbij altijd het uitgangspunt. Adequate zorg is dan net zo hard nodig als passende hulp van familie, vrienden en buren.

De kernwaarden van Marente zijn ondernemend, samen en optimistisch. Dat zijn de waarden waar Marente in gelooft en waar ze voor staat.

 

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Marente stimuleert de ontwikkeling van medewerkers. Daarom zijn er talloze opleidings- en doorgroeimogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Maak bijvoorbeeld de overstap van het werken bij cliënten thuis naar een baan in de intramurale zorg. Andersom kan natuurlijk ook.

(071) 409 33 33
www.marente.nl

Informatie voor studenten

Opleidingen

Heb jij ook een hart voor de zorg en wil jij graag iets voor anderen betekenen? Dan ben je bij Marente aan het juiste adres. Marente investeert namelijk graag in de opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers. Wij bieden diverse BBL opleidingen aan, zoals:

 • Opleiding verzorgende IG niveau 3
 • Opleiding tot verpleegkundige niveau 4
 • Opleiding tot verpleegkundige niveau 5

Steek jij graag de handen uit de mouwen en doe je het liefst ervaring op de werkvloer op? Ook dan zit je goed bij Marente. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om werken en leren te combineren. Je kunt bijvoorbeeld ervaring op doen in één van de woonzorglocaties of in de thuiszorg.

Afhankelijk van je opleiding, heb je binnen 2 tot 4 jaar je diploma in bezit. Dat is natuurlijk mooi, maar dan? Bij Marente zijn er regelmatig vacatures waardoor je bij ons kunt blijven werken. En je kunt daarnaast blijven leren, want Marente biedt interne bijscholingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan de cursus 'fysieke belasting' of de cursus 'voorbehouden & risicovolle handelingen'.

Wil je meer informatie over de diverse opleidingen of over de mogelijkheid van werken-en-leren? Neem dan gerust contact met ons op via 071 4093388 of werving@marente.nl. Wij helpen je graag!

 

Stage

Marente is een lerende organisatie. Marente biedt diverse mogelijkheden om studenten de gelegenheid te geven zich te ontwikkelen in de praktijk. Wij bieden zowel stageplaatsen binnen de directe zorgverlening, als binnen onze behandel- en ondersteunende diensten. Voor stagiairs van de zorgopleidingen ROC Mondriaan, ROC Leiden, ROC ID-College worden de stages geregeld via het service bureau buitenschoolse leren (SBBL). Marente is een officieel erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen.

 

Stagevergoeding

Alle studenten MBO/HBO ontvangen een stagevergoeding. De vergoeding wordt toegekend indien er per beroepsvormingsjaar ten minste 144 uur stage wordt gelopen bij Marente. De stagevergoeding wordt toegekend op basis van een voltijdstage van gemiddeld 4 dagen per week. In het geval er minder stage wordt gevolgd, wordt de vergoeding naar rato van het aantal dagen toegekend.

 

Meer informatie

Voor informatie over stages binnen Marente kun je mailen naar: stage@marente.nl.

 

Afdeling werving
(071) 409 33 88
werving@marente.nl
www.marente.nl

Informatie voor vrijwilligers

Je kunt op verschillende manieren vrijwilligen bij Marente. Als persoonlijke buddy onderneem je van alles met een bewoner. Ook kun je groepjes bewoners ondersteunen bij het dagelijks leven in de gezamenlijke huiskamers. Denk aan schilderen, spelletjes spelen of bakken. Ook bij centrale activiteiten en uitstapjes is jouw hulp meer dan welkom.

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra dat de dag bijzonder maakt.

 • Praktisch/sociaal (bijv. chauffeur, begeleider, internethulp, maatje)
 • Creatief (bijv. schilderen, handwerk, muziek)
 • Literatuur (bijv. voorlezen, bibliotheek, boekbespreking)
 • Culinair (bijv. eten, koken/bakken, restaurant)
 • Sport en spel (bijv. wandelen, dansen, bingo, sjoelen)

Heb je een andere leuke ideeën? Dat horen we graag!

 

Waar?

Bij Marente kun je vrijwilligen op meerdere locaties: in Lisse, Katwijk, Leiden, Noordwijk, Oegstgeest, Sassenheim, Voorhout, Warmond en Voorschoten. Op elke locatie vinden we samen vrijwilligerswerk dat bij jou past.

Wanneer?

De tijden waarop je werkt bepalen we in overleg. Of je nu voor langere tijd een vaste dag per week komt, of eenmalig aan een project meewerkt, je bent altijd welkom.

Voor wie?

Iedereen kan vrijwilligen. Welk soort vrijwilligerswerk het meest nodig is, verschilt per locatie. Neem contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Leuk, afwisselend en heel dankbaar werk
 • Een uitstekende aanvulling op je CV
 • Interessante workshops voor vrijwilligers
 • Reiskostenvergoeding, ongevallen- en WA-verzekering
 • Als er iets te vieren valt, vier je met ons mee!

Contact   

Bel of mail naar klantenservice van Marente en vraag naar de teamleider welzijn van de locatie waar je wilt vrijwilligen.

Teamleider Welzijn
(071) 409 33 33
info@marente.nl
www.marente.nl

Vacatures

Marente
Bij Marente zetten we ons dagelijks met hart en ziel in voor de best mogelijke zorg voor ouderen in de Duin- en Bollenstreek, Leiden en omgeving. Werken bij Marente is werken bij een vitaal, gezond en sociaal...
Marente
Als verzorgende IG bied je verzorging en begeleiding naar de behoefte en wensen van de bewoners. Je werkt methodisch en kwaliteitsgericht en voert verpleegtechnische taken uit. Je helpt onze bewoners om zoveel mogelijk...
Marente
Bij Marente doen we er alles aan om onze bewoners de zorg te bieden die bij hen past. Het welbvinden van de bewoner staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu...

Informatie

Telefoon: 
(071) 409 33 33
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen