U bent hier

Topaz

Met ruim 50 jaar ervaring in de zorg is Topaz uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek met 5 woonzorgcentra, 3 verpleeg- en behandelcentra en een revalidatie- en zorghotel. Met onze gespecialiseerde zorg kunnen mensen het leven zo lang mogelijk...

Locaties

Topaz (locatie)
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden
Nederland
Topaz Foreschate
Rouboslaan 1
2252 TM Voorschoten
Nederland
Topaz Haagwijk
Beethovenlaan 2
2324 EL Leiden
Nederland
Topaz Lakenhof
Arthur van Schendelstraat 2
2321 WH Leiden
Nederland
Topaz Munnekeweij
Via Antiqua 25
2211 HW Noordwijkerhout
Nederland
Topaz Overduin
Nachtegaallaan 5
2225 SX Katwijk
Nederland
Topaz Overrhyn
Willem de Zwijgerlaan 44
2316 GJ Leiden
Nederland
Topaz Revitel
Bargelaan 198
2333CW Leiden
Nederland
Topaz Vlietwijk
Prof. Einsteinlaan 2
2251 VG Voorschoten
Nederland
Topaz Zuydtwijck
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden
Nederland

Informatie voor werknemers

Topaz is een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek, met medewerkers met net dat beetje extra. Dankzij hun inzet en betrokkenheid, dag in dag uit, kunnen onze cliënten leven en wonen zoals zij dat willen, thuis of bij Topaz.

Topaz heeft 5 woonzorgcentra, 3 verpleeg- en behandelcentra en sinds kort een zorg- en revalidatiehotel: Revitel. Vanuit deze locaties bieden we ook zorg in de wijk en bij mensen thuis. Met meer dan 1.850 zorgprofessionals en 1000 vrijwilligers. Onze behandelaren werken centraal vanuit de drie verpleeg- en behandelcentra: Overrhyn, Zuydtwijck en Overduin. Deze veelzijdige werkomgeving biedt volop mogelijkheden om je te ontplooien. Elke locatie heeft haar eigen unieke sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. Cliënten én medewerkers.

Samen zorg je sterk. Zeker als je werkt bij Topaz. Samen zorgen we ervoor dat onze 1.100 cliënten de zorg, behandeling en aandacht krijgen die ze verdienen.
Zoeken we een nieuwe collega, dan is dat iemand die gáát voor haar/zijn werk. Iemand die haar/zijn vak verstaat, die het leuk vindt om zich voortdurend bij te scholen, van mensen houdt en voor wie klantgerichtheid, gastvrijheid en collegialiteit tot de tweede natuur horen.
Ben jij zo iemand en zoek je een baan, flexibel werk of een leer-/werkplek? Dan leren wij je graag kennen.

Alleen met jouw kennis, kunde en betrokkenheid kunnen we onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. Daar stellen we als werkgever iets tegenover. Niet alleen goede arbeidsvoorwaarden en vele opleidings- en bijscholingsmogelijkheden, maar ook een prettige werkkring. Waar jij je thuis voelt, je kunt ontplooien en genoeg uitdaging krijgt om elke dag weer met plezier naar je werk te gaan.

solliciteren@topaz.nl
www.werkenbijtopaz.nl

Informatie voor studenten

Leren & werken bij Topaz
Wil je leren en werken? Dan zit je goed bij Topaz. Onze kennis en ervaring delen we graag met mensen die net als wij hart hebben voor de zorg. Naast opleidingen op de zorgafdelingen, zijn er ook bijvoorbeeld specialisten ouderengeneeskunde en GZ psychologen in opleiding binnen Topaz. Regelmatig hebben we leuke, leerzame en uitdagende leer-werkplekken en stageplaatsen. Bij Topaz ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

We zijn een erkend leerbedrijf
We leiden je graag op tot Verzorgende IG of Verpleegkundige via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Je bent bij ons in dienst en krijgt een leer-arbeidsovereenkomst. Het grootste deel van de tijd ben je aan het werk. De theorie die je opdoet tijdens je opleiding, breng je bij ons in de praktijk. Met het landelijk erkende diploma dat je bij ons haalt, kun je snel aan de slag. Je kunt ook doorleren, bijvoorbeeld voor Eerst Verantwoordelijke Verzorgende of Verpleegkundige.
Topaz betaalt de kosten van de beroepsopleiding. Uiteraard geven we je de begeleiding die je nodig hebt.

Topaz, jouw stageplek!
Doe jij een opleiding in de zorg (bijvoorbeeld de opleiding tot verpleegkundige) op mbo-, hbo- of wo-niveau en zoek je een leuke, leerzame en uitdagende stageplaats? Dan maken we graag kennis met je. Hebben we een stageplaats beschikbaar, dan lees je dat bij onze vacatures. Staat jouw droomstage er niet tussen? Laat ons weten wat je zoekt.

www.werkenbijtopaz.nl/leren-werken

Informatie voor vrijwilligers

Bij Topaz zijn we ongelooflijk trots op onze vele vrijwilligers. Zij geven net dat beetje extra aandacht en hulp dat voor onze cliënten zo belangrijk is. Onze 1000 vrijwilligers zorgen voor gezelligheid, ontspanning en ondersteuning. In de goede samenwerking tussen medewerkers en vrijwilligers wordt dit gerealiseerd.

Beleef je plezier en voldoening aan het omgaan met (oudere) mensen? Heb je een speciale hobby of deskundigheid die je wellicht zou kunnen gebruiken in jouw vrijwilligerswerk? Laat het ons weten. Wij kijken samen naar een zinvolle en prettige invulling voor jouw vrijwilligerswerk.

Er is vrijwilligerswerk voor iedereen
Vrijwilligerswerk is leuk en afwisselend, zeker bij Topaz. Er is genoeg te doen: koffie schenken in de recreatiezaal, assisteren bij afdelingsactiviteiten, cliënten begeleiden bij doktersbezoek of bezoek aan een behandelaar, boeken uitlenen in de bibliotheek, assisteren bij kerkdiensten, besturen van personenbusjes voor vervoer van cliënten van de dagbehandeling.

Iets voor jou?
Zoek je een aangename, afwisselende tijdsbesteding? Beteken je graag iets voor anderen? En werk je graag met oudere mensen of met mensen met de ziekte van Huntington? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Topaz. Of kom eerst de sfeer proeven op één van onze locaties.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van de locatie van je voorkeur.

Wat hebben we je te bieden?
Onze vrijwilligerscoördinator begeleidt je in je werk en is je eerste aanspreekpunt bij vragen. Bij de start leggen jullie vast welk vrijwilligerswerk je bij ons komt doen en maak je andere afspraken over bijvoorbeeld beschikbaarheid. De vrijwilligers komen regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, ideeën en knelpunten te bespreken en trainingen te volgen. En voor de gezelligheid uiteraard. Met als hoogtepunt: ons jaarlijkse vrijwilligersfeest. 

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden bij Topaz?
Meld je dan aan. We hebben hiervoor een online aanmeldformulier op onze website. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, brengen wij je in contact met de vrijwilligerscoördinator van de Topaz-locatie van je voorkeur.

www.werkenbijtopaz.nl/vrijwilligers

Vacatures

Topaz
In de functie van medewerker restaurant ben jij hét visitekaartje van het restaurant van Topaz Vlietwijk. Jouw gastvrijheid en dienstverlenende instelling maken dat al de gasten zich écht welkom voelen. Je ontvangt met...
Topaz
Wat maakt jou uniek in de benadering naar cliënten? Je bent welkom op onze locatie Overrhyn in Leiden Noord om hierover in gesprek te gaan! Topaz is geïnteresseerd in het hele verhaal dat iemand met zich meedraagt. Die...
Topaz
Weet jij waarom meneer Smit zo dol is op treinen? Dan ben je van harte welkom! Het klinkt wat formeel, ‘eerstverantwoordelijke’. Maar het betekent gewoon dat je, naast je dagelijkse werk op de afdeling, het eerste...
Topaz
Maak jij straks het verschil in de ouderenzorg? Kies voor een zorgopleiding bij Topaz! Het is maandagochtend. Vandaag start je bij Topaz met jouw opleiding “mbo verpleegkundige”. Op de locatie waar je gaat werken vangt...
Topaz
Maak jij straks het verschil in de ouderenzorg? Kies voor een zorgopleiding bij Topaz! Het is maandagochtend. Vandaag start je bij Topaz met jouw opleiding “Verzorgende IG/MMZ”. Op de locatie waar je gaat werken vangt...

Informatie

Telefoon: 
0715 798237
E-mail: 
Fax: 
0715 796020
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen