U bent hier

Regionaal Contactpunt Rijn Gouwe

Wat leuk dat jij interesse hebt in werken in zorg en welzijn en hier meer over wilt weten. Elke dag weer zetten duizenden mensen in de regio Rijn Gouwe zich in om zorg en begeleiding te bieden aan mensen met een zorg- of hulpvraag, thuis of in een instelling. Zorg en begeleiding die een belangrijke bijdrage leveren aan het leven, de gezondheid en het welzijn van mensen en daarmee heel waardevol is. Je kunt in zorg en welzijn écht het verschil maken voor de mens en zijn of haar naasten.

Maar wat betekent het nou om te werken in zorg en welzijn? Wat ga je doen en waar? Wat past bij jou? Welke opleiding heb je nodig en welke vaardigheden vraagt het werken in zorg en welzijn van je? Welke zorg- en welzijnsorganisaties zijn er in de regio en welke kansen en mogelijkheden zijn er voor jou binnen deze organisaties? Wij helpen je graag op weg!

De manier waarop we je helpen kan voor iedereen verschillend zijn. Het contactpunt zien we als een centrale plek in de regio, van waaruit we je verder kunnen helpen, kunnen verwijzen en beschikbare tools en instrumenten kunnen inzetten op basis van jouw vraag.

Klik hier voor alle informatie over het Regionaal Contactpunt Rijn Gouwe