U bent hier

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Wie?

Al bijna 15.000 mensen die in zorg en welzijn (weer) willen werken of willen blijven werken, hebben ons aanbod van hulp bij je loopbaan aangenomen. Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan. Wij zijn er voor medewerkers die aan ‘het bed’ staan en voor de medewerkers in de ondersteunende diensten. In de zorg én in welzijn.

 

Wat?

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaan coach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals hulp bij het schrijven van een goed cv. Of hulp bij de keuze voor een beroepentest, een cursus of een opleiding.

 

Hoe

Vul je gegevens in via de website www.sterkinjewerk.nl Iedereen verdient de kans op werk in zorg en welzijn en op hulp van onze loopbaan coach. Als je je gegevens hebt verzonden, ontvang je een e-mail met het verzoek om je aanmelding te bevestigen door op de link te klikken. Als we de bevestiging van je hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt. Je kunt ons telefoontje dus verwachten.

 

Waarom

De vakbond CNV Zorg & Welzijn, initiatiefnemer van dit project, en de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, verenigd in RegioPlus, hebben zich sterk gemaakt voor dit project. Het is belangrijk om de broodnodige medewerkers voor zorg en welzijn te steunen bij het vinden van de juiste opleiding of baan. De gratis hulp bij je loopbaan is ook belangrijk voor het steunen van de mensen die nu in zorg en welzijn werken. We willen graag dat ook zij Sterk in hun werk staan en in zorg en welzijn blijven werken. Dus meld je aan voor deze gratis hulp bij je loopbaan.

 

Wie zijn de loopbaancoaches?

De loopbaancoaches die betrokken zijn bij Sterk in je werk in onze regio zijn allemaal werkzaam binnen een zorg- of welzijnsorganisatie en/of hebben ruime kennis en ervaring in de sector. Zij hebben daardoor veel kennis van de regio en van de mogelijkheden van werken en leren in de sector zorg en welzijn. De loopbaancoaches stellen zich graag aan je voor:

 

 

Jolanda Schilt

Jolanda werkt als loopbaancoach in een ziekenhuis. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring in het begeleiden en opleiden van studenten in de zorg. "Als loopbaanprofessional zet ik mijn kwaliteiten in om anderen te helpen. Dit doe ik met veel enthousiasme, samen kom je namelijk verder! Mijn passie is mensen in beweging brengen, zodat ze stappen zetten die ze vooraf niet bedacht hadden. Met behulp van het toepassen van verschillende coach-methodieken, creëer ik inzicht en werk ik samen met de ander toe naar het gewenste doel." Lees meer

 

Sonja Schoonderwoerd
Sonja werkt als mobiliteitsadviseur bij Zorgpartners Midden-Holland en is daarnaast zelfstandig loopbaan- en talentcoach. "Ik help mensen het beste uit zichzelf te halen door talenten (iedereen heeft ze!) helder te krijgen en vanuit deze PUURheid te werken en leven! De kandidaat bepaalt zelf de koers en ik begeleid daarin. Met behulp van de gesprekken creëert de kandidaat het eigen loopbaanperspectief. Het resultaat van loopbaangesprekken is dan ook voor iedereen anders. Het varieert van het uitbreiden van het takenpakket binnen de huidige functie tot het vinden van een nieuwe baan". Lees meer

 

Hester Krijgsman

Hester werkt als communicatieadviseur in justitiële jeugdinrichting Teylingereind. Daarnaast verleent zij nazorg aan collega’s die impactvolle situaties tijdens werk hebben meegemaakt.
"Als coach ga ik uit van de eigen kracht van mensen en dat ieder mens alle antwoorden in zich heeft. Door vragen te stellen, inzicht te geven, spiegels voor te houden en oefeningen te doen, probeer ik met jou de antwoorden op deze vragen te vinden. Het is mooi om handreikingen aan te bieden, inzichten te geven, licht te werpen op de toekomst en een stukje met iemand op te mogen lopen." Lees meer

 

Martin Eelderink

Martin werkt als adviseur bij een organisatie met ziekenhuizen en verpleeghuizen in Alphen aan den Rijn, Leiden en Leiderdorp. Daarnaast heeft hij zijn eigen praktijk.
"Wat ik als coach graag wil weten is, wat jouw drijfveren en je kernkwaliteiten zijn. Dus probeer ik altijd om die samen met jou duidelijk te krijgen. Het is namelijk zo’n fijn vertrekpunt.Samen kijken we hoe je gebruik kunt maken van je kwaliteiten om je doel te bereiken. Ik stel je vooral vragen die je aan het denken zetten en je zo helpen met het zetten van de volgende stap". Lees meer

 

Annette Bedke

Annette werkt als loopbaancoach vanuit haar eigen praktijk “punt nu advies”. Hierin begeleidt zij mensen met re-integratie, activering-, loopbaan- en outplacementtrajecten.
"Ik ben een 'mensenmens' die het als een uitdaging ziet om iemand te ondersteunen bij vragen over ontwikkeling in opleiding en werk. Ik breng mensen in beweging om actief aan de slag te gaan hun eigen inzetbaarheid te behouden of te verbeteren dir  alles vanuit een positieve benadering en doelgericht". Lees meer

 

Ingrid Korpershoek

Ingrid is personeelsadviseur en loopbaancoach. Vanuit haar eigen organisatie "HR Talentwerk"geeft zij zowel P&O-advies als loopbaanbegeleiding, met name binnen de sectoren zorg, welzijn en cultuur.
"Ik ben laagdrempelig in de omgang en geef feedback door met vragen en humor te prikkelen en beweging te creëren. Tijdens de gesprekken ontstaan momenten die de spiegels zijn waardoor inzicht ontstaat en verdere stappen gezet kunnen worden. Dit zijn belangrijke momenten die aandacht verdienen in de begeleiding. Ik begeleid dit door verschillende werkvormen in te zetten, aan te voelen wat nodig is en te luisteren en aan te sluiten bij de ander." Lees verder