U bent hier

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

 

De werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus zijn begin dit jaar gestart met het succesvolle project "Sterk in je Werk, Zorg voor Jezelf". Iedereen die (weer) aan de slag wil in zorg en welzijn kan zich aanmelden voor een loopbaangesprek.

 

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van zorg en welzijn en wil je in gesprek over jouw kansen binnen deze sector? Dan helpen we jou daar heel graag bij door middel van een loopbaangesprek met een loopbaancoach.Het loopbaangesprek is geheel vrijblijvend en gratis!

 

Hoe werkt het?

Soms helpt het om met een ervaren loopbaancoach stil te staan bij je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach die werkzaam is in zorg en welzijn sta je stil bij je situatie. Jullie kijken waar je goed in bent én waar je behoeften en ambities liggen. Onze coach helpt je op weg. Gratis en voor niets. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een beroepentest, cursus of opleiding.
Onze loopbaancoaches zijn actief in de hele regio Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. We zorgen dan ook altijd voor een coach in jouw omgeving.

 

Aanmelden

Werk je al een tijd in zorg- of welzijn of wil je hier (weer) werken? Heb je al langere tijd niet meer aan je eigen ontwikkeling gewerkt? Weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Dan is ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ voor jou bedoeld!

Vul het aanvraagformulier in op www.sterkinjewerk.nl.
Zodra je het aanvraagformulier hebt verstuurd nemen we contact met je op, voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt.
Ga met je loopbaancoach aan de slag en ontdek samen wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken!

 

Maak kennis met de sterk in je werk coach
 

Loopbaancoach Corine Hogewoning werkt als locatiemanager in een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. 
"Openheid , passie en vertrouwen zijn de kernwaarden, die ik van belang vind om samen te werken met elkaar, een luisterend oor zijn en met elkaar tot de kern van de vraagstelling te komen. Met elkaar op ontdekkingsreis om het beste uit jezelf halen. Jezelf leren ontdekken, opnieuw kijken naar mogelijkheden en kansen en even stil te staan bij jezelf  is een inspirerend begin om verdere stappen te maken.  Lees meer...

 

Loopbaancoach Jolanda Schilt werkt als loopbaancoach in een ziekenhuis. Daarnaast heeft zij al jarenlange ervaring in het begeleiden  en opleiden van studenten in de zorg.

"Als loopbaanprofessional  zet ik mijn kwaliteiten in om anderen met hun vragen te helpen. Dit doe ik met veel enthousiasme, samen kom je namelijk verder!
Mijn passie is  mensen te ondersteunen, in beweging te komen. Zodat ze stappen zetten die ze vooraf niet bedacht hadden. In een gesprek ga ik op zoek gaan naar het uiteindelijke doel van de ander.  Lees meer

 

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina Sterk in je werk