U bent hier

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

 

De werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus zijn in 2017 gestart met het succesvolle project "Sterk in je Werk, Zorg voor Jezelf". Gericht op iedereen die (weer) aan de slag wil in zorg en welzijn.

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van zorg en welzijn en wil je in gesprek over jouw kansen binnen deze sector? Dan helpen we jou daar heel graag bij door middel van een loopbaangesprek met een loopbaancoach. Het loopbaangesprek is geheel vrijblijvend en gratis!

 

Hoe werkt het?

Soms helpt het om met een ervaren loopbaancoach stil te staan bij je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach die werkzaam is in zorg en welzijn sta je stil bij je situatie. Jullie kijken waar je goed in bent én waar je behoeften en ambities liggen. Onze coach helpt je op weg. Gratis en voor niets. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een beroepentest, cursus of opleiding.
Onze loopbaancoaches zijn actief in de hele regio Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. We zorgen dan ook altijd voor een coach in jouw omgeving.

 

Aanmelden

Werk je al een tijd in zorg- of welzijn of wil je hier (weer) werken? Heb je al langere tijd niet meer aan je eigen ontwikkeling gewerkt? Weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Dan is ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ voor jou bedoeld!

Vul het aanvraagformulier in op www.sterkinjewerk.nl.
Zodra je het aanvraagformulier hebt verstuurd nemen we contact met je op, voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt.
Ga met je loopbaancoach aan de slag en ontdek samen wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken!

 

Wie zijn de loopbaancoaches?

De loopbaancoaches die betrokken zijn bij Sterk in je werk in onze regio zijn allemaal werkzaam binnen een zorg- of welzijnsorganisatie. Zij hebben daardoor veel kennis van de regio en van de mogelijkheden van werken en leren in de sector zorg en welzijn. De loopbaancoaches stellen zich graag aan je voor:

 

Corine Hogewoning

Corine werkt als locatiemanager in een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking."Openheid , passie en vertrouwen zijn de kernwaarden, die ik van belang vind om samen te werken met elkaar, een luisterend oor zijn en met elkaar tot de kern van de vraagstelling te komen. (wat is nu eigenlijk de vraag achter de vraag). Jezelf leren ontdekken, opnieuw kijken naar mogelijkheden en kansen en even stil te staan bij jezelf is een inspirerend begin om verdere stappen te maken. Lees meer

 

Jolanda Schilt

Jolanda werkt als loopbaancoach in een ziekenhuis. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring in het begeleiden en opleiden van studenten in de zorg. "Als loopbaanprofessional zet ik mijn kwaliteiten in om anderen te helpen. Dit doe ik met veel enthousiasme, samen kom je namelijk verder! Mijn passie is mensen in beweging brengen, zodat ze stappen zetten die ze vooraf niet bedacht hadden. Met behulp van het toepassen van verschillende coach-methodieken, creëer ik inzicht en werk ik samen met de ander toe naar het gewenste doel." Lees meer

 

Sonja Schoonderwoerd
Sonja werkt als mobiliteitsadviseur bij Zorgpartners Midden-Holland en is daarnaast zelfstandig loopbaan- en talentcoach. "Ik help mensen het beste uit zichzelf te halen door talenten (iedereen heeft ze!) helder te krijgen en vanuit deze PUURheid te werken en leven! De kandidaat bepaalt zelf de koers en ik begeleid daarin. Met behulp van de gesprekken creëert de kandidaat het eigen loopbaanperspectief. Het resultaat van loopbaangesprekken is dan ook voor iedereen anders. Het varieert van het uitbreiden van het takenpakket binnen de huidige functie tot het vinden van een nieuwe baan". Lees meer

 

Hester Krijgsman

Hester werkt als communicatieadviseur in justitiële jeugdinrichting Teylingereind. Daarnaast verleent zij nazorg aan collega’s die impactvolle situaties tijdens werk hebben meegemaakt.
"Als coach ga ik uit van de eigen kracht van mensen en dat ieder mens alle antwoorden in zich heeft. Door vragen te stellen, inzicht te geven, spiegels voor te houden en oefeningen te doen, probeer ik met jou de antwoorden op deze vragen te vinden. Het is mooi om handreikingen aan te bieden, inzichten te geven, licht te werpen op de toekomst en een stukje met iemand op te mogen lopen." Lees meer

 

Martin Eelderink

Martin werkt als adviseur bij een organisatie met ziekenhuizen en verpleeghuizen in Alphen aan den Rijn, Leiden en Leiderdorp. Daarnaast heeft hij zijn eigen praktijk.
"Wat ik als coach graag wil weten is, wat jouw drijfveren en je kernkwaliteiten zijn. Dus probeer ik altijd om die samen met jou duidelijk te krijgen. Het is namelijk zo’n fijn vertrekpunt.Samen kijken we hoe je gebruik kunt maken van je kwaliteiten om je doel te bereiken. Ik stel je vooral vragen die je aan het denken zetten en je zo helpen met het zetten van de volgende stap". Lees meer

 

Annette Bedke

Annette werkt als loopbaancoach vanuit haar eigen praktijk “punt nu advies”. Hierin begeleidt zij mensen met re-integratie, activering-, loopbaan- en outplacementtrajecten.
"Ik ben een 'mensenmens' die het als een uitdaging ziet om iemand te ondersteunen bij vragen over ontwikkeling in opleiding en werk. Ik breng mensen in beweging om actief aan de slag te gaan hun eigen inzetbaarheid te behouden of te verbeteren dir  alles vanuit een positieve benadering en doelgericht". Lees meer